sunnuntai 28. lokakuuta 2012

"Kyllä mä nyt päivittelen ahkerammin.."

Ja paskat. Mutta ei ole ollut mitään päivitettävää. Elämä rullaa eteenpäin eikä mitään jännää ja merkittävää tapahdu. Okei, mitä nyt vähän satelee lunta, mutta ei tää mikään sääblogi ole. Eikä se lumi nyt Suomessa ole niin iso juttu, paitsi lokakuussa. Kyllä siinä vähän peikko-otuksen naama venähti, kun keksin, että autossahan ei ole niitä talvirenkaita ja tiet on pahemmassa kunnossa kuin viime vuoden joulukuussa... No, nyt on talvirenkaatkin eikä siitä sen enempää. Postaus on harvemmassa senkin takia, että ketä nyt kiinnostaa lukea siitä, miten meidän maidot pilaantuu jääkaappiin ja roskat jää viemättä. Tosin siitä, kun raahattiin asuntoon uusi sohva, saisi jo postauksen jos toisenkin. Ehkä sitten se seuraavaksi, kunhan saan kuvan tästä komistuksesta.

 Voisin kaikkien iloksi (?) postata kuvia nytkin. Sain nimittäin synttärilahjaksi uuden koneen ja tämän muistikortinlukija jopa tykkää kameran muistikortista!

Behold! Viihdettä!

Eihän tuo säkkituoli mihihkään mahdu, mutta allekirjoittanut ei voinut jättää sitä.

Maailman somimmat suola- ja pippurisirottimet!

Mitäs tänään juotaisiin?

Niin... Se lumisade.
Kuvat tosiaan on kasattu pidemmällä aikavälillä, ei täällä enää ole noita cd-hyllyjen vieressä näkyviä pahvilaatikoita ja leffojakin on tullut lisää. Jääkaapin ruokamäärä ei ole lisääntynyt, mutta juomat on onneksi (?) vähentyneet jonkin verran. Tuo kuva on nimittäin sielä tuoreemmasta päästä. Saatiin me tuosta sisällöstä taiottua pizzaa yhtenä iltana. Eipä täällä tänään mitään erikoista. Pieni tuli yöksi ties mistä riennoistaan ja Susi tappelee tulostimen kanssa. Itse yritän keksiä mitä tahansa muuta tekemistä kuin kouluhommat, pitäisi väkertää elokuva-asrvostelua lyhytelokuvasta... En mä osaa!

Niin ja tosiaan, yhdistin tämän omaan Blogger-tiliini, eli päivitykset saattaa jatkossa tulla myös tällä nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti