perjantai 19. huhtikuuta 2013

Nukkumaanmenon välttelyä

Viime päivityksessä lupailemastani uutisesta ("Toi kuulostaa siltä että joku olis raskaana!") ei sittenkään tullut mitään. Ja ei, kukaan ei ole raskaana, vaan me laitettiin kyselyä yhdestä nelijalkaisesta. Ilmeisesti omistajan valinta ei kuitenkaan osunut meihin, mitään ei ole kuulunut useampaan viikkoon. Ei niin että tässä olisi kiire, sen koiran saisi muutenkin vasta seuraavaan asuntoon ja muuttoon on jäljellä kaksi viikkoa. Ja se kaksi viikkoa muuten tulee menemään liian nopeasti. Avaimet saadaan 30. päivä, tästä pitää olla ulkona 1.. Jee. Mahdollinen seuraava vuokralainenkin kävi jo katsomassa asuntoa.

Maanantaina saatiin nimittäin puhelu, että keskiviikkona pitäisi olla näyttö. Susi kun on huono keksimään hätävalheita, niin seuraavat kaksi päivää siivottiin kuin hullut. Onnistuttiin mahdottomassa ja esittelyn alkaessa kämppä oli siistimpi kuin kertaakaan lokakuun jälkeen. Oon ylpeä Sudesta, se hoiti loppusilauksen sillä aikaa kuin allekirjoittanut kävi yliopistolla ja muutenkin piti kuria siivouksen aikana tiskaten kuin hullu.

Me pidetään silmiä auki mahdollisten koiraehdokkaiden varalta edelleen. Rottiakin tässä on ehditty pohtia, mutta jos niihin päädytään, niin vasta muuton jälkeen jos jossain on tilaa häkille.

Mulla on työhaastattelu aamulla, jänskättää vähäsen.

Öitä,
- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti