maanantai 23. syyskuuta 2013

Still breathing

Mitäs tässä olis tapahtunut... Se olohuone saatiin tyhjennettyä pitkällisen tappelun tuloksena ja nyt meillä voi katsoa telkkaria. Kaikki muut huoneet tosin on kaaoksen vallassa, mutta ehkä me joskus selvitetään nekin.

Koska ketään ei kiinnosta kuitenkaan mun opiskelut, niin kerrotaan koirasta. Sillä menee hyvin, nyt tosin on juoksut menossa. Ulkona pitäisi päästä nuuhkimaan ihan kaikki ja rappukäytävään haukutaan kaiken varalta, jos siellä vaikka olisi kiva poika. Muutenhan noi olisi jäänyt huomaamatta, mutta Brynja hyppäsi sänkyyn sheikkaamaan ja ravistutti samalla veret allekirjoittaneen tyynylle. Sen jälkeen pari muutakin käytöshäiriötä alkoi vaikuttaa ihan järkeviltä. Kasassa on jo puolet sterilointirahoista...

Koirakuulumiset hoidettu, pääsen jauhamaan omista asioistani. Tämän hetken kovin sana olisi uudet talvikengät. Undercoverin maiharit on edelleen ihan käyttökelpoiset, mutta sitä vaan kaipaa vaihtelua. Olenhan mä käyttänyt noita nyt vuodesta 2010 tai jotain sellaista. Uusia maihareita en kuitenkaan ole hakemassa, vaan koska tässä nyt on pyörretty jo muitakin pukeutumislupauksia, niin päätin haluta Uggit. En kuitenkaan niitä varrellisia aamutossuja. Muutenhan ne on äärimmäisen hyvät kylmällä säällä. Räntäsateeseen sitten toiset popot jalkaan. Ja kuten sanoin, en halua niitä varrellisia aamutossuja. Haaveissa olisi Elisabetat (ylempänä), mutta kun hintaa on 580 euroa, keksin rahoille muutakin käyttöä. Paremman hintainen ratkaisu olisi Noira (alempana). Onhan noikin hintavat (260 euroa), mutta olen häpeilemätön siipeilijä ja toivon saavani edes jotain sponssausta vanhempien suunnalta.

Ei tässä oikein muuta... Perjantaina kävin TYRMYn tutustumisillassa saunomassa ja lauantaina shoppasin itseni uuvuksiin ja jouduin jättämään Homoglobiinin uusien illan väliin. Onneksi HG:n tapahtumissa ehtii pöyriä kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi. Opiskelut on alkaneet vähän laiskasti ja ensimmäinen tentti olisi jo huomenna. Saksaa en ottanut syksyksi ollenkaan, yritän käydä itsenäisesti pakolliset kurssit muiden opiskelujen ohella. Täytin lukujärjestyksen melko tehokkaasti unkarilla, romanialla ja folkloristiikalla. Siihen sivuun nappasin viime hetkellä vielä antiikin kirjallisuushistorian ja tässä sitä nyt ollaan... Ehkä selviän niistä kielistä, unkari ainakin on uponnut päähän melko hyvin, romaniasta en uskalla sanoa samaa...

Talvi on selkeästi tulossa, sisäinen nisäkkääni ilmoitti tänään, että jääkaappi täytyy täyttää talven varalta ja nyt haluaisin leipoa mahdollisimman paljon uunissa lämmitettäviä asioita, koska asunnon lämpötila on hävyttömän alhainen ja se uunin käyttäminen muka auttaisi asiaa. Ehkä henkisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti