tiistai 31. tammikuuta 2012

Koputetaan puuta...

Kaksi asuntoesitelyä takana tämän päivän osalta ja seuraava ei ole edes tiedossa.

Ensimmäinen ehdokas oli se asunto. Siis se, millä muut Ässät alunperin suostuttelivat allekirjoittaneen jäämään Turkuun. Oikeassa elämässäkin asunto näytti hyvältä ja erittäin potentiaaliselta. Vuokra tosin on paljon, mutta siihen saa kaiken mukaan. Lisäksi Suden pesukone mahtuu sinne, mikä nyt on vain plussaa. Lisämainintana myös se, että asunto ei ollut mistään homeessa! Eilen tosiaan vaadittiin se 45 minuuttia, että pystyin taas hengittämään kunnolla.

Toinen ehdokas... No, olisihan siellä tilaa ja muuta, mutta makuuhuoneiden kokoerot olivat vähän turhankin suuria. Lisäksi perheet ovat etusijalla hakiessa, joten se siitä. Muuten se olisi ollut mahtava, takapihan kallio kutsui kiipeilemään. Sijaintikin oli vähän mitä oli, kaukana kaikesta. Vuokra tosin oli pienempi kuin ensimmäisessä, mutta siihen lisäksi pitäisi maksaa vesi yms., eli aika samoissa lukemissa liikutaan.

Kehitin jo mielessäni vertauksen presidentivaaleihin noista asunnoista, ensimmäinen on Haavisto ja toinen Niinistö. Itse olen Haaviston kannattaja... Tietenkin toisesta asunnosta alkaa nyt etsiä vikoja, kun tietää sen olevan mahdoton saada ja onhan ensimmäinenkin asunto kaukana keskustasta. Ei kuitenkaan niin kaukana.

~ Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti