maanantai 13. helmikuuta 2012

Tomhet och tystnad härska...

Lievä päivitysväli on ollut todellisuutta. Uusia asuntoehdokkaita ei olla ehditty vielä kunnolla etsimään ja kaikki muu elämä painaa päälle, kenellä mitäkin menoa ja tekemistä.

Itselläni on tällä hetkellä suhteellisen rentoa meininkiä, tosin saatan olla lähdössä Pohjoiseen päin ehkä mahdollisesti kai jossain vaiheessa tätä kuuta, jos rahatilanne ja into riittävät. Mutta koska viime aikoina ei ole ollut kauheaa tulipalokiirettä juuri mihinkään suuntaan, olen ehtinyt viettää aikaa ystävien ja kirjoittamisen maailmassa. Viime viikonloppu oli sanalla sanottuna eeppinen. Ainoa miinus kotona iskeneestä orientoitumisdarrasta. On mielenkiintoista viettää vuorokausi hemmetin hyvässä seurassa, mutta miltei sietämätöntä tulla kotiin, kun ne samat otukset eivät ole täällä.
Kirjoittamisasioista en kälätä sen enempää, koska a) en halua spoilata ketään ja b) kukaan ei jaksa kuunnella selontekoani maailmani talouselämästä. Joten tämän pidemmittä hölinöittä siirryn hakemaan kahvia ja penkomaan äidin laukkua suklaan toivossa.
Nähkäämme jälleen!

~ Susikettu

PS. Suosittelen liittymistä Sharewoodiin. Sen kautta voi äärimmäisen vähällä vaivalla kerätä rahaa valitsemalleen hyväntekeväisyysjärjestölle kuluttamatta itse senttiäkään. Sinne sankoin joukoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti