sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Aina ei mene kuin Suuressa käsityölehdessä

Itse olen ollut menossa, tulossa ja taas menossa viimeisen viikon. Penkkarikiireiden jälkeen vietin yön abiristeilyllä, sieltä tie vei Helsinkiin FME:n ja sieltä isälle muutamaksi päiväksi. Kotona olen käynyt välillä nukkumassa yhden yön ja täyttänyt rinkan puhtailla vaatteilla ennen lähtöä. Palattuani Turkuun päädyin omituisten sattumien johdosta Suden luokse ja eilen palatessani kotiin täällä odotti 28 tekemätöntä matematiikan yo-tehtävää, joiden tekeminen on edellytyksenä kurssin läpäisemiselle. Loogisesti päätin siis siivota ensin ja vaikka päivittää blogia. Oli tällä tarkoituskin, lupauduin mielenhäiriöissäni kirjoittamaan raportin siitä, mitä tapahtui kun raahasin Suden mukanani kouluun virkkaamaan tilkkupeittoa.
Opettaja tietenkin oli onnessaan kun ilmoittauduin mukaan talkoisiin ja ilmoitin vielä tuovani kaverinkin mukaan, mutta... No, kuvat kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Ikea-postaukseen viitaten, olen tyytyväinen ettei kukaan ole keksinyt vastaavaa sanontaa virkkaamisesta.

Ensimmäinen yritys näytti tältä.

Ja toinenkaan ei hirveästi helpottanut tilannetta. Molemmista tuli uudestaan lankakeriä, vaikka niistä olisi saanut myös hienot tekoviikset. Itse yritän edelleen kasvattaa mietintäpartaa, ehkä kokeilenkin virkata sen jos ei lähde luonnostaan kasvamaan.

- kirjoituspaineileva Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti