tiistai 24. tammikuuta 2012

Ladies and gentlemen or whatever you want to be...

Hei, sinä siellä ruutusi äärellä!
Tervetuloa Ässäkommuuniin, kolmen nuoren naisen yhteiseloa ja edesottamuksia seuraavaan blogiin. Luvassa on muuttohöminää, musiikkihehkutusta, kirjoitusintoilua, kavereilua ja paljon muuta.

Min olen Susikettu, tunnetaan myös Korpisutena Vuodatuksen puolella, pienikirjailijana vähän muualla ja oikeassa elämässä sellaisella mukavalla, S-alkuisella nimellä, jota en yksityisyyteni turvaamiseksi tässä kehtaa paljastaa. Olen turkulaistunut pohjoisen kasvatti, kirjoittamisella, musiikilla, kahvilla ja sokerilla elävä likkalapsi. Kallioinen metsä on toinen kotini, meri sisareni, avaruus mielikuvitukseni raja. Peruskoulun kunnialla käynyt, lukiossa kaksi vuotta sinnitellyt ja puoli vuotta elämänsä kanssa muuten vain paininut otus, jonka näpit ovat aina liimaantuneet joko kirjaan tai tietokoneeseen. Raskaamman musiikin ystävä. 36 lempinimeä omaava menninkäinen. Outo sekopää. Katson tätä maailmaa pää kallellaan, hiljaa, tarvittaessa huudan sille päin naamaa yksin pimeässä.

Siinä muutama fakta. Kysellä saa (asiallisuus on toki hyve!), jos jotain haluaa tietää. Ja kuvittelen muuten olevani tietokonenero jollain tasolla, mutta mitä se kertoo, että hukkasin ensimmäisen postauksen ennen julkaisua, ja joudun nyt siis kirjoittamaan kaiken uudelleen? Ensimmäisessä versiossa tosin oli paljon turhaa diipadaapaa kirjoittamisistani, mutta niistä tulee olemaan varmasti jonkinlaista vikinää ja marinaa aina silloin tällöin.

Mä olen tainnut omat juttuni tältä erää saada kasaan. Jätän estradin nyt kahdelle muulle tytölle, niille mahtaville ja upeille otuksille, joihin olen lyhyessä ajassa tutustunut todella hyvin ja jotka tulevat toivon mukaan viettämään paljon hienoja hetkiä myös mun seurassa. The stage is yours.

Katsele ympärillesi, istu alas kuuntelemaan ja lukemaan tarinointiamme, tutustu Kommuunin elämään kaikessa rauhassa.

~ Susikettu

PS. Huomenna on asuntoesittely. Peukut pystyyn, toivottavasti se on hyväkuntoinen ja sopiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti