tiistai 24. tammikuuta 2012

Pikkuiset peikot ne piilossa pysyy...

... Kirkkaalla päivänvalolla. Ja siksi olenkin yöeläimiä. Täällä siis Ässä numero kaksi, joka ei erityisemmin yöunia harrasta, vaikka aamulla pitäisi nousta viimeistään seitsemältä.

Etunimeni on luettavissa sivupalkista, eli mitäs sitä peittelemään. Olen siis Sanna, hauska tavata. Kuljen epämääräisissä paikoissa myös Sessinä ja saattaapa joku tuntea myös Metsäsilmä-nimellä. Lempinimien suhteen on oltu erittäin laiskoja, mitäs sitä lyhyttä nimeä enää lyhentämään, saati sitten pidentämään.

Yöunien sijaan harrastan dataamista. Nyt olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni myös lukemisen ja kirjoittamisen suhteen, mutta tehokkaasta ruosk-- lahjonnasta huolimatta tuloksia ei ole vielä nähtävissä. On oikeastaan valitettavaa, että en enää ehdi lukea kirjoja. Luettavien kirjojen pino vain kasvaa kasvamistaan, mutta tartun vaistoni varassa aina samoihin teoksiin. Uusin löytöni on George RR Martinin A Song of Ice and Fire -sarja, johon törmäsin kesällä. En tosin ole saanut edes toista kirjaa luettua loppuun...
Kuvittelen myös osaavani valokuvata, ainakin viihdyn paremmin kameran takana kuin edessä ja etenkin keikoilla olen yrittänyt raahata kameraa mukanani.

Vaikka pidän musiikkia tärkeänä, oma osaamiseni on vähäistä. En ole koskenutkaan pianoon kolmannen luokan jälkeen ja nokkahuiluun en ole puhaltanut kertaakaan muutettuani takaisin Suomeen vuonna 2005. Kuunneltua tulee sitäkin enemmän ja etenkin raskaampaa tavaraa. Tällä hetkellä soittimesta löytyy Darker side of Classical music ja auton soittimessa on Turisaksen Battle Metal, suomalaista suosin. Ulkomaalaisia bändejä tulee harvemmin kuunneltua, mutta niitä kuuntelenkin sitten Dimmu Borgirin ja The Curen väliltä.

Käyn kolmatta vuotta lukiota ja toivon tällä hetkellä tämän vuoden jäävän viimeisekseni. Saa nähdä miten käy. Sen jälkeen suunnitelmat ovat avoinna. Kämppäprojektin takia päädyin jäämään Turkuun opiskelemaan enkä lähtenyt valloittamaan Oulua/Tamperetta/Jyväskylää/Seinäjokea, mutta näin saattaa olla parempi. Onpahan ainakin lyhyempi matka äidin jääkaapille.


Huomista esittelyä jännittäen, Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti