torstai 26. tammikuuta 2012

They have great meatballs in Ikea...

On pakko tulla nyt mainitsemaan erikseen, että käytiin tänään Ikeassa (ja kukaan ei varmaan voinut päätellä sitä otsikosta, ei toki...)  ja kaikkea sellaista. Miten se menikään? Jos ihmiset pystyy käymään yhdessä Ikeassa tappamatta toisiaan, pystyy tasan varmasti asumaan saman katon alla? Vai koskiko se Ikea-huonekalujen yhdessä kokoamista? No, enigeis. Selvittiin kunnialla, kettuiltiin toisillemme tasaisessa määrin kaikesta vaaleanpunaisesta ja ideoitiin tulevaa sisustusta. Jos vielä saisi sellaiset määrät rahaa kasaan, koska Ektorpin kolmen istuttava sohva <3 Jos joku tietää jonkun, joka olisi sellaisesta luopumassa kohtuuhintaan, saa ilmoitella meille päin! Sama koskee myös hyväkuntoisia vuodesohvia.
Emme myöskään hukanneet Saijaa, mikä olisi voinut olla todennäköistä. Tämä estettiin lähinnä randomista ideasta lähteneellä kaulapanta-talutushihna -metodilla. Niin muuten, pieni, se tais jäädä sulle... Palauta se sitten joskus.

~ Susikettu


Jos pystyy kasaamaan huonekalun, voi mennä naimisiin. Voisin sanoa, että meille riittää pelkästään retki Ikeaan, en suunnitellut avioitua ihan heti.
- Sanna

Sama. Plus se, että moniavioisuus ei ole Suomessa laillista. Siinä tulee siis pieni ongelma, kuten myös adoptio-oikeuksista ja kaikesta sellaisesta. Eli se Ikea-retki ja kollektiiviasuminen näin yleisesti lienee aivan käypä ratkaisu.
~ Susikettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti